Баскетболният Левски привлече още едно ново попълнение след Маркъс Хол, Денис Агре и Димитър Ангелов. Става въпрос за Хрисимир Димитров, който се завръща в клуба след няколко години. За последно той носи „синия” екип през сезон 2003/2004, когато стигна до бронзовите медали в първенството. Димитров пък е шампион с Левски през 2000 и 2001 година. Днес той ще направи и първата си тренировка с новите си съотборници, съобщава клубният сайт на Левски.

В последните сезони Хрисимир Димитров обличаше екипа на Спартак Плевен. През изминалия шампионат той отново беше най-добрият състезател на плевенчани и записа средно по 18.7 точки, 6.3 борби и 3.2 асистенции в 27 мача за първенството и Купата на България.

„Работил съм с много играчи, но реално Хриси Димитров е един от най-големите професионалисти. Много съм щастлив, че той е отбора, тъй като притежава и много големи човешки качества, освен спортно-техническите, за които всеки знае. Знам, че той е вече на години, но пък с него се работи лесно, тъй като е много грамотен. Хриси бе част от последната титла на Левски преди десет години и се надявам, че неговото присъствие ще доведе до положителни резултати за отбора”, коментира наставникът Константин Папазов.