27 футболисти събра старши треньорът Атанас Джамбазки на първата тренировка на Локомотив (Стара Загора). Шестима нови играчи вече са подписали договорите си с новия член на В група.

Първата си тренировка за новия сезон отборът проведе на стадиона в село Коларово, тъй като на клубното съоръжение тече ремонт.

Със сигурност за „червено-черните” през следващия сезон ще играят вратаря Костадин Георгиев, който идва от Несебър, бившият защитник на Берое Койчо Иванов, бранителят от Хебър Димитър Пашев, атакуващият халф от Локомотив (Мездра) Хюсеин Хасанов и нападателите Николай Топузаков от Миньор (Раднево), Станимир Георгиев от Нафтекс и Георги Георгиев от Монтана.

Чака се и отговорът на защитника от Академик (София) Адриан Олегов, към когото е отправена оферта.

Целта пред Локомотив е една влизане в Б група, каза новият изпълнителен директор Стефан Господинов.

В момента продължава ремонта на стадион „Локомотив”, а средствата за него са осигурени от президента на тима Николай Маринов. В сектор „А” ще бъдат монтирани 2000 седалки. Изцяло са обновени съблекалните, баните и стаята на реферите. Вече е завършен сектора за гостите. През новия сезон футболистите на Локомотив ще играят на изцяло нов стадион, след като всички тревни чимове са подменени.

„Железничарите” ще проведат два лагера в Дряново, където ще играят контроли с Марица (Пловдив), Валекс (Трявана) и Ботев Дебелец.