Българската звезда на професионалния ринг Кубрат Пулев е готов за победа в първия си мач пред българска публика. Той е в събота в "Арена Армеец", а негов съперник ще е Нигерийския кошмар - Самюел Питър. 

"Напрежение винаги има, но аз имам достатъчно опит и на аматьорския, и на професионалния ринг. Това не е важно, важна е концентрацията. У дома съм си, ще се концентрирам достатъчно, за да мога да си изпълня започнатото", сподели Кобрата и отдаде голямо значение на това, че мачът ще е в София. 

"Голяма подкрепа е да играя в София, при такава човек придобива повече енергия. Чувствам се готов, тренирах усилено, концентрирано, специално за този противник. Подготвен съм и ще го покажа на ринга", сподели Пулев и говори за своя съперник от Нигерия. 

"Не мога да кажа лоши думи за съперника си, той е добър боксьор. Смятам, че съм по-добрият и по-класният боксьор и за мен е важно просто да го покажа на ринга. От решаващо значение е всичко в този мач", сподели Кобрата и говори за подготовката си за двубоя. 

"Боксът е комплексен спорт, в който всичко е важно - физическа подготовка, бързина, силата на ударите, стратегията. Всичко е важно, но аз имам достатъчен баланс за тази битка. Тренирам от бая време за този мач, подготвих се физически, както и в спаринговата част с добри партньори. Доволен съм от тях, треньорът ми също. Тренировката е половината от победата", заяви още Кобрата.