Големият бос на промоутърската агенция "Зауерланд" - Кале Зауерланд - очаква с нетърпение предстоящата битка между Кубрат Пулев и Дерек Чисора. И двамата са бойци на отбора, като победителят измежду тях ще има шанс да спечели световната титла. 

В навечерието на сблъсъка, който ще се играе на 7 май в Хамбург и ще бъде излъчван по Diema Sport, промоутърите очакват какви ли не изстъпления от британския боксьор. Той е известен с изцепките си преди мачове, като сам се определя като "полудяло диво животно" в часовете преди битка. 

Неведнъж Чисора е правил какви ли не глупости на пресконференцията преди двубоя. Такава се очаква днес в Хамбург, а от Зауерланд са готови за лудостите и провокациите му. Поне така твърди босът Кале. 

"Подготвени сме за много повече, отколкото можете да си представите преди този мач. И въпреки това, Чисора е непредвидим. Искаме обаче да се концентрираме върху схватката, защото тя ще е непредвидима."

"Шансовете в нея са 50:50, а победителят взима всичко. Залогът не е никак малък - възможност да се биеш за титлата, така че чакам истински здрав бой между двамата", сподели Кале Зауерланд пред германските медии.