Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо категорично отказа да се възползва от услугите на спортен психолог въпреки слабата форма на своя тим.

В момента шампионите на Англия се намират в дъното на таблицата във Висшата лига, където допуснаха 3 загуби в първите си 5 мача. С 12 допуснати гола лондончани имат най-слабата защита от всички участници в елита, а самият Моуриньо призна след загубата от Евертън (1:3), че това са най-слабите резултати в цялата му кариера.

Утре вечер Челси приема Макаби Тел Авив в откриващия си мач от груповата фаза на Шампионската лига. Победата е повече от задължителна за англичаните и именно по тази причина мениджърът бе запитан дали е потърсил психологическа помощ за играчите си. „Не, няма никакви спортни психолози“, отсече той.

„Не се нуждаем от такива, защото си мисля, че тук има само мъже. Имаме опит, нашата група е много силна. Вярвам, че в нея има хора, които наистина могат да докоснат емоциите на всеки. Напълно съм убеден в това“, добави Специалния в типичен стил.