Димитър Бербатов бeше представен като нов играч на ПАОК на стадион "Тумба". При появата си на терена агитката на солунския тим започна да скандира името на българския нападател, който беше видимо щастлив от посрещането на стадиона.

Той беше привестван с "Добре дошъл у дома. На стадион Тумба", а ето и неговият отговор:

"Благодаря ви много за посрещането. Роден съм на 50 км от гръцката граница,  Невероятно е. Не мисля, че заслужавам това, защото аз съм нормален човек, играещ футбол. Оценявам всичко, което правите за мен. Това значи, че ние сме като братя. Затова ще се боря за вас. Искам да благодаря на господин Савидис, за неговото постоянство и желание да ме доведе тук. Тази година ПАОК има юбилей - 90 години. Ще празнуваме заедно и ще постигнем още по-голям успех",каза Бербатов, а стадионът му отвърна със скандирания  "Бербатов, Бербатов".

Феновете на ПАОК запали и факли, което енергизира присъстващите. Благоевградчанинът ще играе с №10 в състава, а на стадиона присъстваха около 8 000 зрители.

 

 

 

 

До тук вече 8 000 фланелки с името на Бербатов са изкупени от феновете на солунчани. Истерията в Гърция е пълна, а част от изданията вече заснеха Бербатов в Солун

По-рано през деня ПАОК публикува и снимка с фланелката на българския нападател.

Ето и клип, в който феновете на тима очакват Бербо на границата.

 

 

H Τούμπα ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον #Berbatov #PAOK #presentation

A photo posted by PAOK FC OFFICIAL (@paok_fc) on