Новото българско попълнение на Палермо Ивайло Чочев отново не направи дебют за тима си в Серия А. Бившият играч на ЦСКА остана сред неизползваните резерви при загубата на сицилианците с 1:2 на гости на Верона. 

Новаците в елита поведоха рано-рано чрез Франко Васкес, но домакините сътвориха пълен обрат. Ветеранът Лука Тони изравни след дузпа, а след автогол на Ерос Пизано, трите точки останаха на стадион "Марк Антонио Бентегоди". 

Мачът започна по най-добрия начин за гостите. В 18-та минута Ерос Пизано проби и пусна топката в наказателното поле на Верона, където Франческо Болцони я продължи към Васкес и аржентинецът я насочи в мрежата, откривайки резултата. 

Веднага след това Хуан Талеб можеше да изравни, но топката излезе с малко в аут. Домакините продължиха да натискат в търсене на промяна на неприятния за тях резултат и това стана факт в 41-та минута. 

Тогава Синиша Анджелкович от състава на Палермо задържа играч на Верона в наказателното поле и реферът даде дузпа. Зад топката застана 37-годишният ветеран Лука Тони, който беше безкомпромисен и изравни за 1:1, пращайки вратаря в погрешния ъгъл. 

След почивката Едгар Барето пропиля невероятен шанс да даде отново преднина на Палермо, след като страхотният му изстрел беше спасен от вратаря на домакините Рафаел. Това се случи в 58-та минута. 

Двадесет по-късно Верона стигна до успеха. Тогава Хуан Талеб преодоля вратаря на противника и чукна топката към голлинията, но на гърба му беше Пизано. На сантиметри преди да пресече линията, играчът на Палермо конфузно я чукна в собствената си мрежа и така резултатът стана 2:1. 

До края повече попадения не паднаха и така домакините се поздравиха с трите точки. Това позволи на домакините да съберат четири точки в актива си след два кръга, докато Палермо остава без победа и само с една точка.