Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа не е отказвал да играе срещу Тотнъм в мача от първия кръг на Висшата лига, твърдят в Испания.

Както е известно, мениджърът на „червените дяволи“ Луис ван Гаал обяви преди няколко дни, че испанецът сам не е пожелал да се включи в двубоя срещу „шпорите“ и поради тази причина в игра е бил пуснат Ромеро. По информация на Marca обаче, всъщност думите на Ван Гаал далеч не отговарят на истината. Медията се позовава на свои източници, че Де Хеа не е отказал да играе в двубоя срещу „шпорите“, а раздаването му в тренировъчния процес е било все така всеотдайно.

Нещо повече, в материала се отбелязва, че близки до играча споделят, че той самият е доста учуден от решението на Ван Гаал, защото макар да иска да направи трансфер в Реал Мадрид, се отнасял все така сериозно към работния процес.

Освен това се отчита, че стражът се стараел да не губи форма и не се пестял в заниманията, макар че се появиха информации, че тренира с дубъла на „червените дяволи“. По-рано пък стана ясно, че Де Хеа ще поднови занимания с първия състав.