Старши треньорът на Барселона Луис Енрике направи любопитен коментар по отношение на това какво е неговото положение в съблекалнята на каталунците. Специалистът обясни, че не е куче, за да маркира територии, а просто се старае да извлича най-доброто от състезателите си.

„Всичките мачове служат, за да се оцени нашето представяне. Срещу ПСЖ не бе най-добрият ни двубой. Като цяло се представихме прилично, като изключим многото грешки, които допуснахме. Отборът ще се постарае да не допуска повече това“, започна Енрике.

„Аз не съм куче за лов, за да маркирам територии. Никога не съм го правил. Моята цел е да извадя всичко най-добро от състезателите ми“, допълни специалистът.

„Целта на всеки футболист е да играе и никога да не се отказва. Това е независимо дали е на 20 или 34 години. Така е и с Шави. Клубът подписа с него именно поради това. Много ни помага. Той е удивителен футболист“, каза още Енрике.

Наставникът на Барса коментира и предстоящата среща с Райо Велекано за Ла Лига. Специалистът изрази очакванията си, че двубоят ще бъде доста по-различен от мача за Шампионската лига с парижани преди няколко дни.