Наставникът на Барселона Луис Енрике коментира преди мача с Пари Сен Жермен, че отсъствието на Златан Ибрахимович не променя нищо за каталунците.

Както е известно, парижани посрещат Барса в мач от груповата фаза на Шампионската лига във вторник, 30 септември, от 21.45 часа българско време.

„Това, че няма да играе Ибрахимович, не променя нищо за нас“, заяви по адрес на отсъствието на шведския национал Енрике.

Припомняме, че по-рано стана ясно, че нападателят на ПСЖ страда от травма в петата, която го извади от групата.

„Ние трябва да направим мач, в който да победим. А за да се случи това, е нужно да покажем най-добрата си страна. Изисква се мотивация“, допълни Енрике, който продължи: „Във футбола обикновено, когато се допусне гол, вината се хвърля върху отбраната, а когато се пропускат положения всички гледат нападателите. Това е доста некоректно, тъй като става дума за колективен спорт, в който всички са отговорни“.

„Минали са едва шест мача в Ла Лига и един в Шампионската лига. На мнение съм, че разполагаме с всички ресурси, за да имаме успех“, каза още Енрике, като отбеляза, че е наясно начело на какъв клуб се намира.