Отборът на Виляреал сътвори късна драма, за да спечели трите точки срещу Еспаньол. Жълтата подводница се наложи с 3:1 в мач от втория кръг на Примера дивисион. Срещата се игра на „Ел Мадригал“. Решителните два гола паднаха едва в края на двубоя.

Гостите започнаха мача вихрено, след като реализираха още в 5-ата минута на срещата. Фелипе Кайседо беше изведен майсторски от дълбочина, с пас на Морено, след което 26-годишният нападател се оказа очи в очи с вратаря, за да реализира с удар по земя за 1:0.

Едва през второто полувреме, в 67-ата минута, домакините успяха да изравнят. Новото попълнение Роберто Солдадо стреля от воле от наказателното поле за 1:1.

Едва в края на срещата Виляреал сложи край на развръзката, с два късни гола. В 87-ата минута Седрик Бакамбу овладя топката след пас на Солдадо в наказателното поле и стреля в долния ляв ъгъл на вратата за 2:1 от изключително малък ъгъл.

В продължението отново двамата бяха замесени в последния гол в срещата, като 24-годишният французин Бакамбу се разписа за крайното 3:1.

След равенството в първия кръг срещу Бетис и успехът днес Виляреал вече има 4 точки в актива си. Еспаньол остава с три, като на старта на сезона се наложи над Хетафе с 1:0.