Наставникът на Валенсия Гари Невил продължи да упорства и е категоричен, че няма да си подаде оставката дори и след историческия погром от Барселона за Купата на Краля снощи. "Прилепите" бяха унизени с 0:7, а и продължават да нямат победа в Примера дивисион под ръководството на англичанина. 

Той е жестоко критикуван на Пиренеите, а след срамния развой на "Камп Ноу" три пъти беше попитан дали си подава оставката. И трите пъти бившият играч на Манчестър Юнайтед беше категоричен: "Не!", макар да призна, че все пак не му е особено комфортно. 

Легенди искат извинение и оставка от Невил

"Във времена като тези няма как да се забавлявам пред вас, нали? Боли ме. Чувствахме се безкрайно безпомощни срещу много силен опонент и този резултат е неприемлив. Трябва да призная, че беше една болезнена вечер."

"Днес направихме голяма крачка назад в развитието си, но трябва да се отбележи, че играхме срещу най-доброто нападение в света. Някои отбори ни натискат, други играят по друг начин... Ще се опитам занапред да накарам Валенсия да играе така, както го стори срещу Реал Мадрид (бел. ред. този мач завърши 2:2 в началото на годината). Друг начин няма", сподели Невил. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS