Шампионът Атлетико Мадрид се интересува повече от  представянето на Севиля и Валенсия, отколкото на лидера Реал Мадрид и Барселона. Това обяви на пресконференция старши  треньорът Диего Симеоне.

"Дюшекчиите" са трети в класирането, като са на четири точки зад градския съперник, който е и лидер в Примера дивисион, както и на две зад втория състав в класирането в лицето на каталунците.

В същото време момчетата на Чоло Симеоне имат преднина от три точки пред Севиля и от пет пред Валенсия. Явно за него битката за бронза на този етап е по-важна. 

"Вече няколко пъти казах, че ние гледаме към Севиля и  Валенсия. Водим пред тези два отбора, но има още много мачове до края на сезона", каза аржентинският специалист.

Испанският шампион гостува на Ювентус във вторник в последен мач от група А на Шампионската лига. Испанците са начело в  групата с 12 точки, а италианците имат 9 точки. Симеоне посочи, че Ювентус играе с Фиорентина тази вечер и  ще има един ден повече за почивка.

"Добре е за Ювентус, че играе тази вечер, но със сигурност  ние ще бъдем подготвени за този важен мач във вторник по  най-добрия начин", каза още треньорът на испанския шампион.