Треньорът на Реал Мадрид Рафаел Бенитес не се впечатли от освиркванията, които се чуха снощи на „Сантиаго Бернабеу“ при трудната победа с 1:0 над Гранада.

Испанският специалист заяви, че е доволен от играта на своя тим, който изпита сериозни затруднения в мача. Карим Бензема донесе трите точки с попадение в 55-ата минута.

Въпреки това голяма част от феновете на трибуните не бяха доволни от видяното и си позволиха да изразят своето недоволство по еднозначен начин.

„Доволен съм от поведението на отбора. Взехме добър резултат от труден мач. Наясно сме, че трябва да играем добре и да спечелим, ала когато срещата не върви така, както си планирал, победата и усилията, които положи тимът, трябва да се приемат позитивно“, каза Бенитес.

„Ако погледнем резултатите, отборът показва концентрация, интензивност и качество. Ако не беше така, нямаше да постигнем тези резултати. Подобрението при нас се дължи на това, че от първата минута играем така, както трябва срещу добре организирани опоненти. Имахме добри шансове рано да решим мача, но не го направихме. Гранада направи силен мач в отбрана. Доста време загубихме и в наши грешки. Понякога безгрижно губехме елементарни топки. Трябва да движим кълбото по-бързо и с по-голяма прецизност“, отчете Бенитес.