Ръководството на Ливърпул съвсем скоро ще се раздели с нежелания от мениджъра Юрген Клоп нападател Марио Балотели. След като по-рано през деня пропадна възможността италианецът да се завърне в родината си в отбора на Палермо, сега е задействан резервният план. 

Според информацията на вестник "Нис Матен", още в близките няколко часа ще има сделка с френския Ница. Двата клуба преговаряха миналата седмица, но замразиха разговорите след интереса на сицилианците. След като сделката с тях се разсъхна, сега отново отборът от Лазурния бряг е на дневен ред. 

Единствената подробност за доуточняване е дали Балотели да премине в Ница само под наем, или да бъде продаден. Французите не изглеждат склонни да го вземат за постоянно, така че мърсисайдци ще трябва да се задоволят с наем. Това означава, че ще продължат да плащат част от заплатата му. 

Иначе Юрген Клоп е категоричен, че не иска по никакъв начин да има италианеца в състава си и затова е готов да го пусне при всякакви условия. Балотели дойде през 2014 г. за 16 млн. паунда, но така и не се наложи в отбора и миналия сезон беше пратен под наем в Милан, а сега се насочва към Франция.