Жената, която вся раздор в лагера на белгийския национален отбор - Каролине Лийнен - внесе нови разкрития по скандала от преди година и половина.

Каролине бе приятелка на Кевин Де Брюин, но му изневери с Тибо Куртоа - негов съотборник в националния отбор, като и двамата са собственост на Челси. Каролине разкрива, че е изневерила на Кевин, след като той самият преспал с най-добрата й приятелка.

Лийнен добавя, че се е запознала с Тибо Куртоа по време на визита в Мадрид, когато той играел още за Атлетико.

21-годишната госпожица разказва още за това как Куртоа я поканил на вечеря и сготвил за нея - нещо, което Де Брюин не бил правил за три години връзка.

"Кевин ми изневери. Досега не можех да разкажа това, защото родителите на Кевин ме бяха заплашили със съд. Бях под огромно напрежение, и не можех да контактувам изобщо с Кевин," обяснява Каролине пред белгийско списание. "Уважавах го, но в автобиографията си Кевин е написал цял пасаж за моята афера. Затова не мога повече да мълча."

Още от разказа на Каролине: "През лятото на 2012-та, Кевин ми призна, че ми е изневерил с най-добрата ми приятелка. Казах му да избере - нея или мен. Бях готова да му дам още един шанс, но връзката ни просто не бе същата. След това ходих до Мадрид, Кевин сметна, че една екскурзия ще ми се отрази добре. Попитах го преди да тръгна. Но след това се случи нещо, което не трябваше да става. Тази вечер, Тибо ми предложи нещо, което не бях получавала за три години връзка с Кевин. С Тибо, можех да говоря за всичко, и той дори сготви за мен. Кевин никога не го е правил за мен. Кевин ме предаде, затова си казах - "защо да не го направя"?!"

Миналата година от белгийския национален отбор потвърдиха, че е имало лични проблеми между Де Брюин и Куртоа. Сега обаче двамата са се сдобрили, и всичко вече е наред, твърдят от Белгия.