Може би последен шанс да играе футбол до края на годината получи българската звезда Димитър Бербатов. Той продължава да е в плановете на индийския Пуна Сити, който търси подсилване в атака до края на сезона в местния шампионат, пише "Хиндустан Таймс". 

Според изданието, въпреки категоричния отказ на българина да премине в милиардната държава миналия месец, собственикът Хиртик Рошан все още не се е отказал от привличането му и е изпратил една последна оферта. Богаташът, който е един от най-обичаните актьори в родината си, категорично иска да има световна звезда в състава си. 

35-годишният Бербатов е без отбор от края на май, когато игра за последно в гръцкия ПАОК. От тогава той така и не може да си намери нов тим, като цяло лято тренира самостоятелно. Ако отхвърли и това предложение, вероятно ще трябва да чака до зимата, за да си намери един последен отбор в кариерата. 

Иначе в Пуна Сити търсят заместник на стрелеца си от миналата кампания Ейдур Гудьонсен, който реши да напусне. Шампионатът в страната е до средата на декември, така че Бербатов спокойно би могъл да отиде там за следващите три месеца и след това да си потърси клуб в Европа.