Нападателят на Партизан Валери Божинов започна като титуляр при успеха на Партизан с 4:0 над Нови Пазар в мача от 15-ия кръг на сръбския шампионат. Българинът остана на терена до 70-ата минута, когато бе заменен от Михайлович. 

Изключително куриозен момент, с участието на Божинов, беляза мача. При третото попадение в полза домакините се получи объркване кой е голмайсторът. То бе записано първоначално на бившия играч на Манчестър Сити, но в последствие се оказа Петър Джурджевич е реализирал.

Партизан имаше подчертано превъзходство през всичките 90 минути на срещата. „Гробарите“ откриха головата си сметка в 26-ата минута, когато Марка Янковица засече центриране отляво и засече за 1:0.

В 27-ата минута Божинов отигра при едно центриране от корнер, но топката мина встрани.

Преднината на Партизан бе удвоена в 37-ата минута. Милетич напредна отляво, стигна почти до аутлинията и подаде надясно към Ален Стеванович, който засече за 2:0.

След почивката „гробарите“ поведоха класически. След добра атака отдясно Маржанович навлезе в пеналта, центрира към далечната греда, където Петър Джуджевич и Валери Божинов тръгнаха да атакуват топката. Последва съприкосновение между двамата, а топката влезе в мрежата на Нови Пазар в резултат на нанесен удар. Българският нападател тръгна да се радва, и първоначално голът бе записан на негово име. В последствие обаче стана ясно, че попадението за 3:0 е на Джуджевич. 

В 71-ата минута Божинов отстъпи място на терена на Михайлович, а крайното 4:0 бе оформено в 84-ата минута. Джурджевич се озова на изгодна позиция и направи 4:0

В класирането Партизан е втори с 32 точки, а Нови Пазар е 14-и с 12.