Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че са минали 11 години за такава лоша серия от негова страна, но се справя с лошите резултати вдигната глава.

„Това е ново за мен. Затова сега съм добър. Ако бях лош мениджър, щеше да се случи по-рано“, заяви Моуриньо на пресконференция.

„Вчера един приятел ми изпрати цитати от пресконференцията ми след финала в Шампионската лига през 2014-а година. Казал съм, че някой ден лошите резултати ще дойдат и ще се изправя срещу тях със същата чест и достойнство, както посрещам титлата на европейски шампион“, сподели още португалският специалист, който със сигурност ще предизвика нова вълна от заглавия с негово участие в английските медии и не само.

„Устоявам добре на природата на моята професия – 11 години, очаквайки това. Отне известно време, но сега съм стабилен и силен. Правя всичко за играчите си. Винаги съм го правил и няма да променям нищо“, коментира още Моуриньо.

За слуховете за недоволство сред играчите и насочването на вниманието към Сеск Фабрегас, Жозе коментира: „Това са много тъжни обвинения. А и това е въпрос към играча, не към мен.“

„Това е комбинация от фактори и за някои от тях, не мога да навлизам в подробности", каза още Моуриньо за срива на Челси.

На въпрос, дали е имало разговори с Абрамович за бъдещето му, Жозе отговори: „Не трябва да ви давам обяснения дали съм се срещал със собственика или не.“