Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер отрече появилите се в последните дни информации, че ще се раздели със световния шампион Месут Йозил. Германецът беше на радара на Бешикташ и Ювентус, но по всичко личи, че няма да има подобен трансфер. 

Халфът дойде от Реал Мадрид за 42 млн. паунда преди две години, но вече започна да си навлича критики за представянето. Французинът обаче вярва в него и няма да го пуска да си ходи. 

"Месут е един великолепен футболист, който е изцяло отдаден на клуба и иска да постигне резултати с нас. Аз нямам никакво намерение да се отказвам от услугите му", сподели Венгер на пресконференцията преди мача с Ливърпул. 

Точно този двубой е във фокуса на английските медии, а с оглед на страхотните битки от миналия сезон и особено убедителната победа над мърсисайдци с 4:1, французинът очаква страхотна среща. 

"Миналата година се представихме страхотно срещу Ливърпул. Във въпросния мач, който взехме с 4:1, всичко беше на наша страна и нещата ни се получаваха. В същото време, сега едва ли ще мога да използвам 100-процентово възстановения Алексис, но той е боец и ще играе", сподели Венгер.