Основният нападател на Ливърпул Даниел Стъридж най-после се очаква да се завърне в игра за тима си. Той не е играл нормално от септември миналата година, когато започнаха да го тормозят проблеми в бедрото, които явно вече е преодолял най-накрая. 

Английският национал със сигурност ще попадне в групата за предстоящия мач с Норич. По всяка вероятност няма да е титуляр, но може да получи възможност да се включи в игра от пейката след почивката. 

Стъридж тренира на пълни обороти от началото на седмицата и сега може да бъде пуснат, за да понатрупа малко игрови минути. В същия мач може да се завърне и капитанът на мърсисайдци Джордан Хендерсън. 

Халфът лекува травма в петата, заради която пропусна последните четири мача на тима си. Той дори пътува за изследвания в САЩ тази седмица и те явно са показали, че вече може да влезе в игра, макар и за по-малко време. 

"Джордан днес ще тренира на пълни обороти, а Даниел го прави от почти седмица. Ще преценя в последния момент дали да ги пусна в игра, има време. Хубавото е, че има момчета, които се връщат на терена и ще ни помогнат занапред."

"Няма как да не ми е липсвал Стъридж в последните месеци, защото той е футболист, който може да ти гарантира 25 гола на сезон. Хендерсън също имаше огромен принос и няма как играчи от такъв калибър да не ни липсват", сподели мениджърът Брендън Роджърс.