Отборът на Астън Вила продължава с кошмарното си представяне във Висшата лига. Възпитаниците на мениджъра Тим Шърууд записаха шесто поредно поражение, акто този път „бирмингамци“ отстъпиха с 1:2 като домакин на Суонси.

Домакините поведоха в резултата с гол на Джордан Аю в 62-ата минута, но „лебедите“ стигнаха до пълен обрат благодарение на точните изстрели на Гилфи Сигурдсон и братът на Джордан – Андре Аю, три минути преди края на редовното време.

Астън Вила остана на предпоследното място във временното класиране с актив от едва четири точки след десет мача. Утре тимът от Бирмингам може да бъде пратен на последната позиция в подреждането, ако Съндърланд успее да победи Нюкасъл в опашкарското дерби.

В друг мач от днес Лестър се завърна на победния път, побеждавайки Кристъл Палас с 1:0. Единственият гол за „лисиците“ вкара Джейми Варди в 60-ата минута.

Новакът Уотфорд не срещна особени трудности срещу Стоук Сити. „Стършелите“ се наложиха с 2:0 и по този начин изпревариха в подреждането днешния си съперник. В голмайстори за Уотфорд се превърнаха Трой Дийни и Алмен Абди.

Победа като гост записа и Уест Бромич Албиън, който се наложи с минималното 1:0 над Норич.

Ето всички резултати от днес:

Астън Вила – Суонси 1:2

Лестър – Кристъл Палас 1:0

Норич – УБА 0:1

Стоук – Уотфорд 0:2

Уест Хем – Челси 2:1

По-късно днес:

Арсенал - Евертън