Централният защитник на Ливърпул Деян Ловрен се надява, че  познанията му от различни езици ще му помогнат да комуникира по-добре с неговите съотборници в отбраната на тима.

"Червените" разчитат в защита на хърватина Ловрен, на  французина Мамаду Сахо и на испанците Алберто Морено и Хавиер  Манкийо. Според Ловрен комуникацията е най-важното нещо.

"Разговарях с мениджъра Брендън Роджърс. Ние трябва да  разговаряме повече по време на мачовете, за да сме подготвени за всичко. Това не е лесно, когато има нови футболисти в тима и те не са толкова добри с английския език. Опитвам се да говоря на  различни езици по време на мач - на френски, на английски. Но  това е футболът, ние ще се научим бързо ... така че не съм  притеснен за нищо", каза Ловрен пред клубната телевизия на  Ливърпул.

Английският тим е съперник на българския шампион Лудогорец в груповата фаза на Шампионската лига.  В събота Ливърпул гостува на Уест Хем в петия кръг на  Висшата лига.

"Както всяка година е трудно да отидем там и да спечелим  трите точки. Но ние трябва да се борим и да дадем повече от 100  процента от себе си. Трябва да държим главите си изправени, да  имаме вяра и просто да следваме нашия стил на игра", добави  Ловрен./БТА