Новият капитан на английския национален отбор Уейн Рууни получи обида от футболист, когото най-вероятно дори не познава. Норвежкият национал Вегард Форен го определи като "дебеличък" в навечерието на контролата с "трите лъва". 

Скандинавският защитник имаше половингодишен престой в Саутхемптън в началото на 2014 г., но се провали тотално и не записа дори една игрова минута, което го принуди да се върне в родината си и да защитава цветовете на Молде. 

"Рууни ми изглежда нещо дебеличък", заяви Форен пред медиите в родината си, след което все пак се изказа ласкаво за останалите английски национали. "Те изглеждат наистина малко страшно напред, все пак са минали три кръга от шампионата им и навлизат във форма."

"Ние обаче знаем качествата си и сме наясно, че сме много добър отбор, така че няма какво да им се плашим и да излизаме с прекален респект срещу тях, макар и в контрола", сподели Форен. 

Норвежците са в една група с България в евроквалификациите и вероятно самият защитник има намерение да участва и в двата мача срещу нас.