Уест Хем взе първа домакинска победа този сезон, след 2:0 срещу последния Нюкасъл.

Две попадения на Дмитри Пайет и отличен дебют за Виктор Моузес донесоха успеха на лондончани.

Уест Хем откри резултата още в деветата минута, след като новият капитан на тима Марк Ноубъл намери отлично Дмитри Пайет вдясно в пеналта, и с прецизен удар той прати топката в мрежата.

Дарил Янмаат не успя да изравни в 20-та минута, като ударът му бе отразен с крак от Рандолф. Секунди по-късно Жоржиньо Вайналдум прати един шут над напречната греда.

Контраатаките на Нюкасъл започнаха да стават още по-остри към края на полувремето, но отново не се стигна до попадение.

Гостите бяха принудени да направят и смяна преди почивката, като на мястото на контузения Анджело Огбона се появи Карл Дженкинсън.

Само три минути след подновяването на играта, дебютантът Виктор Моузес напредна, финтира защитник пред себе си, но нацели гредата. Рикошетът обаче достигна до Пайет, и той необезпокояван наниза второ попадение на сметката си, и на тази на Уест Хем.

Нюкасъл и без това нямаше особено много идеи в атака, а многото подавания на гостуващия тим не водеха до никъде. Сим Де Йонг имаше единствената по-чиста голова възможност за "свраките" десетина минути преди края, но ударът му прелетя над гредата.

Виктор Моузес си спечели овациите, след като бе заменен от Анди Керъл в 88-та минута, и бе оценен за отличния дебют в Уест Хем.

Победата бе първа за Уест Хем у дома, а тимът вече има девет точки и е на пета позиция. Нюкасъл остава последен, само с две в актива си.