Уест Хем завърши 1:1 при домакинството си на Уест Бромич Алибън в мач от 14-ия кръг на Висшата лига. „Чуковете“ могат да съжаляват за това, че пропуснаха да стигнат до трите точки в срещата.

Лондончани започнаха по-активно мача и в 10-та минута Мауро Сарате получи топката в наказателното поле на Уест Бромич, след което стреля, но встрани от вратата на Боаз Майхил.

Хосе Рондон се опита да изненада Адриан в 13-та минута с далечен удар, но топката премина встрани от вратата на Уест Хем.

Уест Хем поведе в резултата в 17-та минута, когато Мауро Сарате изпълни по перфектен начин фаул и изпрати топката в горния десен ъгъл на вратата на Боаз Майхил.

Домакините организираха добра атака в 25-та минута, когато Мануел Лансини стреля от добра позиция, но Майхил спаси.

Уест Бромич Албиън успя да изравни резултата в 50-та минута, когато Рики Ламбърт стреля, а топката се отклони в ръката на Уинстън Рийд и промени треакторията си, след което влетя във вратата на Адриан, който вече бе скочил в десния ъгъл.

Уест Бромич можеше да обърне развоя на срещата в 61-та минута, когато след центриране в наказателното поле на Уест Хем Хосе Рондон стреля отблизо опасно с глава, но Адриан успя да спаси.

Диафра Сако бе изведен на добра позиция в 72-та минута, но не успя да завърши атаката с точен удар.

Уест Хем можеше да стигне до победата в 89-та минута, когато Виктор Моузес получи топката в наказателното поле на Уест Бромич и стреля, но встрани от левия стълб на вратата на Майхил.

Уест Хем е седми с 22 точки, докато Уест Бромич е с 18 точки и се намира на тринайста позиция.