Нашият обзор на Висшата лига вече върви към своя край, като дойде време за предпоследния месец от надпреварата - април. А в него достатъчно заплетеният през последните месеци възел, вече започна да се разплита.

В края на този месец всички изведнъж станаха фенове на Лестър, защото видяха, че "лисиците" може да постигнат чудо, което рядко се вижда. Подценявани цял сезон, сега те протягаха ръка към първата си титла, при това пред погледа на далеч по-богати и обиграни отбори от тях.

Единственият достоен конкурент беше Тотнъм, но "шпорите" започнаха да губят почва под краката. В началото на месеца сгафиха с Ливърпул, а впоследствие не можаха да се докопат до така мечтаната и от тях шампионска титла.

На дъното също бяха дадени много отговори. Астън Вила отпадна и на теория след мача с Манчестър Юнайтед, а другите, които щяха да последват бирмингамци, се очертаваха все по-ясно.

По всичко личеше, че и Нюкасъл ще се запъти надолу във футболната пирамида на Острова, а закъснелият ренесанс при Рафа Бенитес нямаше как да сгрее достатъчно феновете.

Какво се случи в този изпъстрен с емоции и важни битки месец във Висшата лига на Англия, можете да видите в прикаченото видео от обзора на най-интересното футболно първенство в света.