Важен тест предстои пред Манчестър Юнайтед и мениджъра му Жозе Моуриньо. След серията от три поредни загуби в средата на месеца, "червените дяволи" си поеха глътка въздух, но трябва да затвърдят впечатлението, че се завръщат на правилния път срещу Стоук Сити в ранния мач от неделния следобед в Премиършип. 

Специалния ще изведе тима си за успех на "Олд Трафорд", който трябва да убеди феновете, че поредицата от поражения срещу Манчестър Сити, Фейенорд в Лига Европа и Уотфорд е само лош спомен и вече всичко е променено. А наченките за това са налице след трите поредни успеха сега - срещу Нотрхемптън за Купата на Лигата, Лестър в Премиършип и Зоря Луганск в Лига Европа. 

Най-хубавото за Моуриньо е, че почти няма проблеми около състава. Единственият трайно контузен е защитникът Фил Джоунс, но дори и неговото възстановяване се вижда на хоризонта. Под въпрос са Люк Шоу и Хенрик Мхитарян, но те имат шансове да се появят на терена след късните фитнес-тестове. 

Доста повече проблеми има колегата му Марк Хюз, който е бивша звезда на "червените дяволи". Тимът му е последен в класирането, все още няма победа от началото на сезона, а самият Хюз вече е заложен на дузпата. И евентуална загуба на "Олд Трафорд" може да му коства главата. 

Освен това, той няма да може да ползва Джонатан Уолтърс и Джо Алън, но все още те имат малки шансове да попаднат в състава му. Със сигурност аут са Джак Бътланд, Ибрахим Афелай и Стивън Айрлънд, което прави задачата на Хюз за успех в тази битка изключително тежка и дори почти невъзможна. 

Този мач можете да наблюдавате директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на нашата платформа GONG PLAY. Този двубой ще започне от 14:00 часа. От 18:00 часа пък ще е битката между Арсенал и Бърнли, която отново ще можете да гледате в ефира на DIEMA SPORT и GONG PLAY