Манчестър Юнайтед преминава през неприятен период, а напрежението в клуба е осезаемо. Голяма част от играчите на „червените дяволи“ изпитват неприятни чувства към мениджъра на тима Жозе Моуриньо, пишат на Острова.

Черният списък на Моуриньо

Според информацията недоволството се базира на факта, че Специалния се интересува единствено и само от резултатите, без да се съобразява с моментното състояние на футболистите. Твърди се, че играчите осъзнават по болезнен начин това, че португалецът иска да измъкне максимума от тях, независимо дали имат някакви оплаквания.

Моуриньо краде Коледата

Като пример е сведен „случаят Рууни“. Нападателят бе пуснат да играе при загубата с Фенербахче 1:2 в Лига Европа, въпреки че не бе напълно готов и имаше мускулни болежки.

Моу в атака: В Юнайтед има хора, които не дават всичко 

Същевременно възпитаниците на Специалния не приемат добре факта, че той лансира определени лица. Златан Ибрахимович, Пол Погба, както и повечето от ветераните се ползват от неговото благоволение. Този факт не се нрави никак на останалите, които вече показват своето негодувание, свидетелстват близки до клуба.

Изразителният успех над Суонси с 3:1 в мача от 11-ия кръг на Висшата лига туширал в известна степен страстите. Неназовани източници обаче разкриват, че този баланс е крехък.