Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че "червените дяволи" са върхът в неговата кариера. 

53-годишният португалец ръководи отборите на Порто, Челси на два пъти, Интер и Реал Мадрид, с които спечели 8 титли и две Шампионски лиги, но смята, че никой от тези тимове не е на нивото на Юнайтед. 

Жозе: Не очаквайте Погба да е Меси или Роналдо

"Бил съм в някои от най-големите клубове в света, но това е върхът в кариерата ми. Все още съм млад и смятам, че ми предстоят най-добрите години в треньорската кариера. Мисля, че мога да работя, докато навърша 70", каза Моуриньо пред "Скай Спортс". 

"Феновете тук са страхотни и съм усещал положително отношение от тяхна страна, дори когато съм идвал тук с други отбори. Надявам се, че сега феновете не само ще дойдат да гледат отбора, но и да участват активно в играта. Ако всички 80 000 от тях подкрепят активно играчите, другият отбор няма никакъв шанс срещу нас", каза още Моуриньо. 

Моуриньо ще направи официалният си дебют на "Олд Трафорд" тази вечер от 22.00 часа, когато Юнайтед посреща Саутхямптън в първото си домакинство за сезона. Срещата ще може да следите в ефира на DIEMA SPORT и по GONG PLAY./БТА