Адам Лалана и Роберто Фирмино ще попаднат в състава на Ливърпул за неделното гостуване срещу Борнемут в мач от 14-ия кръг на английското първенство по футбол, съобщи мениджърът на мърсисайдците Юрген Клоп.

Бразилският нападател пропусна мача с Лийдс през седмицата заради травма в прасеца, докато английският халф изпитваше болки в слабините. И двамата тренират отново със своите съотборници, но вероятността Фирмино да бъде титуляр е по-малка.

"Ще направя някои промени, въпреки че съм доволен от всички и от мача срещу Лийдс, и от участието им в тренировъчния процес. Адам поднови тренировки едва вчера и изглеждаше окей. Днес ще разберем как е реагирало тялото му на интензивното занимание и ще решим какво да правим. Смятам, че той няма да има проблеми и се радвам, че се завръща в състава ни", каза мениджърът на мърсисайдците.

"Роберто също тренира вчера и това е важно, но той все още изпитва болки, макар и не чак толкова силни. Когато можеш да изтърпиш болката, всичко се нарежда добре. Той е кораво момче и издържа по време на вчерашното занимание, но и при него ще видим резултатите днес", добави германецът.

Присъствието на Фирмино в титулярния състав на Ливърпул е от огромно значение, защото Даниел Стъридж продължава да лекува травма в прасеца, която го извади от последните два мача.

Мачът може да гледате тази неделя от 15,30 пряко по DIEMA SPORT и по GONG PLAY.