Двама от най-слабо представящите се играчи на Челси от началото на сезона няма да имат сериозно бъдеще под ръководството на новия мениджър Антонио Конте. Според вестник "Дейли Мейл", италианецът е решил да прави реорганизации в отбраната на отбора и Гари Кейхил и Бранислав Иванович вече не са в сметките му. 

Двамата бяха отчайващи в последния мач на "сините". Това беше дербито с Арсенал в събота, което момчетата на Конте загубиха с 0:3, а двамата не спираха да правят подаръци на противника. Като цяло представянето им е под всякаква критика, затова такъв ход на Конте е повече от очакван. 

Със сигурност сред трансферните цели на специалиста през зимата ще са поне двама централни бранители. Те ще трябва да се борят за мястото си с ветерана Джон Тери, както и с Курт Зума, но и двамата все още не са напълно възстановени от контузиите, които ги мъчат. 

Иначе през лятото Конте опита да привлече в редиците си Калиду Кулибали от Наполи, но италианците му поставиха прекалено висока цена, дори и за богатите лондончани, и сделката се разсъхна. Нищо чудно обаче през зимата да има нова офанзива за подписа му.