Мениджърът на Челси Антонио Конте призна, че изпитва огромно облекчение, след като тимът му успя да пречупи Уест Бромич у дома в мач от 15-ия кръг на Висшата лига. Диего Коста се разписа, за да донесе победата с 1:0 над „дроздовете“, които създадоха доста ядове за „сините“ на „Стамфорд Бридж“.

Успехът позволи на лондончани да останат на върха в класирането с 37 точки, като те няма как да бъдат изместени оттам, каквито и да са останалите резултати в кръга. „Определено има облекчение. Мачът беше доста тежък, а ние бяхме подготвени за подобна ситуация“, каза Конте.

„Играхме със страст. Уест Бромич е неприятен противник – физически здрав отбор, който не се пречупва лесно. Беше добра победа и сега сме длъжни да продължим.“

„Трябва да сме наясно, че противниците ще се опитват да блокират нашия стил на игра. По тази причина е важно да играем с търпение. Нужно е да внимаваме, да избягваме контраатаките на съперника. Срещу нас имаше опасен опонент, но демонстрирахме добра отдаденост и работна етика. Заслужихме си тази победа“, допълни италианецът.