Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не изневери на стила си да отговаря по ексцентричен начин на журналистическите въпроси в Англия. Точно по този начин той подходи при отговора си за това, какво се случва със селекцията на мърсисайдци и би ли купил ляв бек и дефанзивен халф. 

Този въпрос стана още по-наболял след загубата от Бърнли с 0:2 през уикенда и видимите слабости в състава. Но германецът няма намерение да пазарува панически в дните до затварянето на трансферния прозорец и ще прави само сделки, от които има смисъл и са със стойност. 

"Ако един мач може да промени мнението ми и да ме накара да пазарувам панически, това би ме направило абсолютен идиот. Да, знам, че вие всички бихте купили един ляв бек за мен. Добре, но полузащитник? Защо? Емре Джан беше на пейката заради проблеми с гърба. Лукас Лейва също е контузен, но скоро ще се върне и вие ме питате дали бих купил халф?"

"Да го кажа така - не знам, ще си помисля. Това е отговорът ми на вашия въпрос. Да, определено трябва да играем по-добре, но видях изключително много добри неща в този отбор. Трябва само да решаваме проблемите си при растежа и всичко ще е наред", сподели Клоп пред английските медии.