Криволиченето в пътя на Манчестър Юнайтед продължава. Момчетата на Жозе Моуриньо записаха четвърто поредно равенство у дома и не успяха да бият Уест Хем. Битката завърши 1:1. 

Диафра Сако даде преднина на гостите след само 2 минути игра, а Златан Ибрахимович изравни по-малко от 20 минути след това. Но въпреки натиска до края, "червените дяволи" така и не успяха да се преборят за успеха и трябваше да се задоволят само с хикс. 

Мачът започна по мечтан начин за гостите. Още във 2-та минута те вече поведоха в резултата. Това се случи след перфектно центриране на Димитри Пайе от пряк свободен удар, след който Златан Ибрахимович изпусна Диафра Сако във вратарското поле и той от няколко метра прониза Давид де Хеа - 1:0 за "чуковете". 

Домакините се хвърлиха напред в търсене на изравняването и имаха своите шансове, макар и не толкова чисти. Хуан Мата и Златан Ибрахимович пробваха да преодолеят защитата и вратаря на противника, но безуспешно. 

Така се стигна до 21-та минута, когато равенството беше възстановено. Тогава Пол Погба направи 30-метров пас, с който намери зад защитата Ибра. Шведът с глава и с гръб към вратата прониза мрежата за 1:1. 

Последваха много силни минути за домакините, в които обаче те се скъсаха да пропускат. При една от ситуациите обаче Пол Погба падна артистично в търсене на фаул и получи жълт картон, който го вади от следващия мач на тима му.

Това накара Жозе Моуриньо да полудее и той започна да рита бутилките до скамейката си. Затова беше и изгонен от рефера Джон Мос, който го изгони и миналата година, докато водеше Челси и пак в мач с Уест Хем. 

След това се заредиха пропуските. Първо Маркъс Рашфорд не успя да преодолее вратаря от близка дистанция, като ударът му беше спасен. Преди почивката и Ибра направи пропуск, като защитник изби, точно преди топката да влезе в мрежата.

В началото на втората част "чуковете" имаха своите шансове да се разпишат, но първо Диафра Сако пропусна в 53-та минута, а две минути след това и удар на Димитри Пайе от пряк свободен удар летеше под гредата, но Де Хеа изби.

След 60-та минута домакините се взеха в ръце и имаха няколко доста интересни ситуации. Но Антонио Валенсия и влезлият като резерва Уейн Рууни пропиляха страхотни шансове да направят обрата пълен.

Много хубава възможност се откри пред Джеси Лингард в 74-та минута, когато стреля от границата на наказателното поле, но изстрелът му беше отразен уловен от вратаря Дарън Рандолф.

В последните минути Юнайтед се хвърли здраво напред в търсене на попадението, но Рууни, Лингард и Ибра не бяха точни. В 79-та минута Пол Погба изпусна страхотен шанс, който стражът на "чуковете" изби. А в края и удар на Ибрахимович беше избит. 

В крайна сметка повече голове не паднаха и лондончани измъкнаха точката. Така с четвъртото поредно равенство у дома "червените дяволи" останаха на шестата позиция с 20 точки и на цели 8 от Топ 4. Уест Хем пък полека-лека се отлепя от дъното.