Графолози се впуснаха да нищят характера на една от най-полемичните личности във Висшата лига. Специалистите, които изучават почерка, се наеха с предизвикателството да коментират какъв всъщност е мениджърът на Манчестър Юнайтед – Жозе Моуриньо.

Специалния даде автограф на тенисиста Доменик Тийм по време на финалния Мастърс в Лондон. Португалецът изгледа мача между Тийм и Новак Джокович, а след края на срещата слезе в съблекалнята на австриеца. Жозе му даде автограф и му написа „Роди се звезда. Голяма прегръдка“.

Написаното върху ВИП-пропуска даде работа на графолозите, а Трейси Трюсел обясни: „Моуриньо е много наблюдателен човек, който се води от своите емоции. Той умее да се вглежда в детайлите и ги улавя незабавно. Няма спор – умее да взима драстични решения“.

„Можем да кажем още, че Моуриньо е индивидуалист. Той умее да намира разрешение на проблемите. Той е креативен, иновативен и притежава добро въображение“.

Ерера: Всички стоим зад Жозе

„Той има добри идеи. Умее да ги споделя с другите, но само когато смята, че това е нужно. Когато нещо го вълнува изпитва страст. Неговият дух е непокорен и не се страхува от последствията на своите постъпки“, добави графологът относно личността на Моуриньо.