Мениджърът на Челси Антонио Конте призна, че е поставен пред голяма дилема от Франсеск Фабрегас след представянето на испанския футболист в големия сблъсък срещу Манчестър Сити на „Етихад“, който „сините“ спечелиха с 3:1.

Сеск се представи много силно във въпросната среща, след като се наложи да замени в титулярния състав на Челси контузения Неманя Матич. Сръбският футболист страдаше от мускулна травма и отпадна в последния момент от сметките на Конте за двубоя на „Етихад“.

Мачът вече е възстановен от травмата, а Конте ще трябва да прецени на кого да заложи сред титулярите в мача срещу Уест Бромич Албиън на „Стамфорд Бридж“.

„Надявах се, че ще изпадна в тази трудна ситуация. Искам да имам подобни трудности за всеки един мач. Това означава, че в моя състав има много голяма конкуренция. Това означава, че нивото на нашия състав се подобрява. Сеск се представи много силно срещу Сити. Сега за следващия мач имам богат избор на футболисти – Матич, Фабрегас, Канте и Чалоба. Трябва да взема най-доброто решение за отбора. След съботното занимание ще имам по-ясна идея за състава за мача срещу Уест Бромич. За Фабрегас говорих и на предишната пресконференция. Той е добър футболист, който е важен за отбора. Сеск ще остане част от моя състав. Искам той да остане при нас“, сподели Антонио Конте.