Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо е готов на всичко, за да промени неубедителния ход на своя тим от началото на сезона. Както вече стана ясно от думите на самия специалист, португалецът ще направи ротация на играчите в мача срещу Макаби Тел Авив.

Наставникът възнамерява да замени Джон Тери, Бранислав Иванович, Неманя Матич и Диего Коста в двубоя тази вечер.

Гари Кейхил е готов да си партнира с Курт Зума в отбраната, а Сесар Аспиликуета ще бъде преместен като десен бек. Абдул Баба Рахман ще заеме позицията отляво на защитата.

Ако Жозе Моуриньо заложи на новото си попълнение тази вечер, то той ще направи дебют за лондончани, след като се присъедини към тима от Аугсбург за 21 милиона паунда.

Джон Тери, Бранислав Иванович, Неманя Матич и Коста са играчите на Челси, които ще понесат отговорността за лошия старт на Челси, заради формата си.

През уикенда за лондончани предстои нов тежък мач – срещу Арсенал в Премиърлийг.

„Ако оставя извън състава Аспиликуета, това няма да е защото имам проблем с него. Същото е и с Тери. Както и с Фабрегас. Знам какви ще бъдат последствията, но не мога да се притеснявам за това, което ще напишете вие“, заяви на пресконференцията преди мача Жозе Моуриньо.

Отборът на Челси е в Група G на Шампионската лига, където са още отборите на Порто и Динамо Киев.