Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо сложи точка на информациите, че ще изгони нападателя Диего Коста заради реакцията му в мача с Тотнъм. Тогава испанският национал загряваше цяло второ полувреме, но така и не се появи в игра и хвърли демонстративно потника си, с който се подготвяше. 

Напоследък все по-често му се случва да е резерва и мнозина очакваха след тази реакция вече да е изиграл последния си мач за лондончани или поне под ръководството на Специалния. Но португалецът отрече за подобно нещо. 

"Искате от мен да ви кажа дали Диего ще е титуляр. Това няма как да се случи, защото аз още дори не съм говорил с отбора си, така че ще почакате да видите. Но Коста приема всичко много добре, тренира на пълни обороти и това е най-важното сега."

"Не знам от къде идват тези информации, че той може да бъде продаден. Той просто беше на пейката в един-два мача, нищо толкова. Проблемът е никакъв, абсолютно никакъв. Това е."

"Важното е, че Диего винаги опитва да даде всичко най-добро от себе си - понякога успява, понякога - не. Важното е, че опитва", сподели Моуриньо в петъчната си среща с медиите на Острова.