Сериозни проблеми с контузии налегнаха мениджъра на Манчестър Сити Мануел Пелегрини преди мача със Стоук Сити. Той няма да може да разчита на цели шестима играчи срещу "грънчарите" при гостуването им на "Британия стейдиъм". 

Тежкият мач за "гражданите" е първи в програмата на Висшата лига за 15-ия кръг. Той започва в 14:45 часа в събота следобед и ще бъде излъчван директно в ефира на Diema Sport 2, както и на нашата платформа Gong Play

Чилиецът няма да може да ползва Яя Туре, Серхио Агуеро, Венсан Компани, Самир Насри, Елиакуим Мангала и Пабло Сабалета. Хубавата новина за него е, че в състава се завръщат Джо Харт, Фернандо и Хесус Навас. 

"Джо имаше проблеми с подколянното сухожилие, но в четвъртък и петък тренира без проблеми и в събота ще преценя дали да го пусна титуляр. Не мисля обаче, че ще мога да ползвам Агуеро, защото е измъчван от проблеми в петата."

"Може би ще мога да го ползвам срещу Борусия Мьонхенгладбах в Шампионската лига. Но ние не зависим от един или двама играчи. По принцип имаме по 6 или 7 играчи липсващи за всеки мач, така че можем да се справим с всеки", сподели Мануел Пелегрини.