От френския Лион отрекоха появилите се информации, че английският Арсенал е изпратил оферта за нападателя на "хлапетата" Александър Лаказет. Президентът на Лион Жан-Мишел Ола вярва, че Лаказет ще играе и този сезон с екипа на 7-кратния френски шампион.

Президентът на Лион също така призна, че 31-годишният халф на отбора Матиьо Валбуена ще напусне отбора, посока Фенербахче.

"Видях се с Арсен Венгер по време на мачовете на френския национален отбор на UEFA EURO 2016. Поговорихме си, а той не ми спомена и дума за трансфер на Александър в неговия отбор", сподели Ола пред L'Equipe.

"Не виждам някакво сериозно раздвижване около ситуацията с него и вярвам, че той ще носи отново нашия екип през идния сезон. Вярвам също така, че Алекс иска да вкуси от Шампионската лига с нашия екип и да достигне максимално далеч", добави президентът на "хлапетата".

Ола потвърди, че има вероятност Матийо Валбуена да напусне "Парк Олимпик Лион". На въпрос дали има интерес от турския Фенербахче за опитния полузащитник, той отговори: "Да, имаме контакт с турския клуб за Матийо."