Мениджърът на Саутхемптън Роналд Куман заяви, че загубата с 1:2 от Ливърпул в първия кръг на Висшата лига за сезон 2014/2015 не е била заслужена и неговият тим е трябвало да си тръгне към дома с поне точка от мача.

„Трудно е и съм много разочарован от крайния резултат“, каза холандският специалист след своя дебют в Премиършип. „Светците“ показаха много добро лице след паузата, когато страхотна игра между Душан Тадич и Натаниъл Клайн им позволи да заличат попадението на Рахийм Стърлинг през първата част.

В края на мача обаче „червените“ стигнаха до победен гол, дело на Даниел Стъридж. „Изиграхме страхотна втора част и имахме по-добрите положения. Заслужавахме да не загубим днес, но това е футболът.“

„Имахме по-чистите възможности чрез Стивън Дейвис и Шейн Лонг, заслужавахме да вкараме при тях. Накрая обаче се брои резултатът.“

„Направихме доста промени в отбора, но доведохме качествени футболисти. Слуховете бяха, че ще играем по-зле от предишната година, но не съм съгласен с това. Представянето ни беше много добро и ни вдъхва увереност“, завърши Куман.