Легендата на Ливърпул Джейми Карагър се изказа доста изненадващо по адрес на някогашния си съотборник Фернандо Торес. Бившият английски национал беше категоричен, дори клубът да има шанс, не бива да си връща испанеца.

За подобен вариант се заговори, тъй като 30-годишният Ел Ниньо не се представя на ниво в Милан, където играе като преотстъпен от Челси. Лондончани не искат да чуват за предсрочно прекратяване на 2-годишната сделка и заявиха, че за нападателя няма място при тях. Това превърна Ливърпул в опция пред Торес, който изкара най-силните си години именно на „Анфийлд“.

„Аз не бих искал да видя неговото завръщане, ако трябва да съм безкрайно честен“, каза Карагър. „Ако Ливърпул ще взима нападател, трябва да се търси млад, свеж и енергичен човек, който иска да направи име. Торес имаше невероятна кариера с трофеите, които е спечелил, но видяхме най-доброто от него на „Анфийлд“, а това беше доста отдавна.“

„Трансферът му в Милан те кара да мислиш, че сега по-бавен футбол ще му подхожда повече заради проблемите му с контузии. Изглежда сега Милан е готов да го махне. Ако Челси и Милан мислят едно и също, то едва ли нещата ще се променят твърде много в Ливърпул“, завърши Карагър.