Манчестър Юнайтед записа шести пореден мач без победа във всички турнири, след като се издъни и срещу Норич. Насред своя "Олд Трафорд" "червените дяволи" паднаха с 1:2 и продължават да се отдалечават от челното място. 

Така те влязоха в една серия, която не им се беше случвала от почти 12 години. От март 2004 г. те не бяха влизали в поредица от само една победа в седем двубоя във всички надпревари. Е, под ръководството на Луис ван Гаал се стигна и до тук. 

В периода 11 февруари - 9 март 2004 г. Юнайтед, тогава под ръководството на сър Алекс Фъргюсън, постигна само един успех и той беше за ФА Къп над Фулъм с 2:1. В крайна сметка точно той се оказа изключително важен, за да може все пак в края на сезона шотландецът да изведе тима си до трофея за Купата на Англия. 

Настоящата серия на Юнайтед обаче повлече тима извън Шампионската лига, отдалечи го от първото място в Премиършип, а сега предстоят тежки битки в натоварения календар около Коледа и Нова година. 

Ако не победят и в следващия си двубой - срещу Стоук Сити на Боксинг дей - статистиците ще трябва да се разровят доста по-надълбоко в историческите книги, за да намерят подобна серия без победи на "червените дяволи".