Звездата на Тотнъм Хари Кейн изрази пълна увереност в способностите на своя тим да спечели дербито на Северен Лондон срещу Арсенал през уикенда.

„Шпорите“ имат поводи за самочувствие преди дербито срещу кръвния враг, защота се непобедени във Висшата лига от 2-ия кръг досега. Снощи те надиграха Астън Вила с 3:1, което беше важна стъпка за амбициите им по отношение на топ 4.

„Играем много добре. Развълнувани сме. Имаме млад състав, който кипи от енергия. Все още има дълъг път пред нас и трябва да се учим непрестанно, за да ставаме по-добри“, каза Кейн.

„Мачът срещу Андерлехт в четвъртък е важен за нас, така че първо трябва да мислим за него. Иначе е ясно, че всички се вълнуват за дербито на Северен Лондон. Това е мач, който очакваме с нетърпение. И двата отбора играят силно, така че ще се постараем, за да се поздравим с резултат.“

„С победата 4:1 над Манчестър Сити дадохме ясна заявка и я затвърдихме с други успехи. Ясно е, че в неделя ще гоним победата и срещу Арсенал. Пълни сме с увереност и знаем, че можем да спечелим“, добави Кейн.