Поредният скандал, който разтърси футболна Англия, гръмна на Острова. Футболистът на Манчестър Юнайтед Райън Гигс е имал извънбрачна афера със съпругата на брат си. Според Daily Mail, футболистът на “червените дяволи” е прелюбодействал цели 8 години с 28-годишната Наташа.

Само преди няколко седмици се появиха доказателства, че Гигс е изневерявал на законната си съпруга с една от участничките в местното шоу Биг Брадър - Имоджен Томас. Този път обаче, ако слуховете са действителни и се окажат истина, това би съсипало цялото семейство на играча.

Таблоидът The News Of The World твърди в днешния си брой, че мултимилионерът е прекарал нощта на 9 април заедно с Наташа. Изданието разкрива още пикантни подробности. Гигс е изневерявал на половинката си Стейси, докато тя е била бременна.

37-годишният футболист на Манчестър Юнайтед се е срещал с жената на брат си по хотелски стаи, а първата им нощ е била през далечната 2003 година, която тя все още не е била обвързана.

“Знаех, че не е правилно. Това е най-лошото възможно предателство. Опитах се да приключа връзката, но съм пристрастена”, разкри приятел на Наташа, какво е споделяла тя. Източникът уточни, че Райън Гигс никога не й е казвал, че я обича, а всичко е било само заради секса.

Гигс и Наташа се срещат за първи път преди 8 години, в един от нощните клубове в Манчестър, когато тя е все още на 20. Наташа наскоро се е разделила с бащата на първото си дете, а Гигс вече е имал връзка с настоящата си жена Стейси.

Приятелят на Наташа разкрива още пред изданието, че Гигс я е почерпил и я похвалил за външния й вид, преди да вземе номера й да я покани на среща следващата вечер. На следващата нощ се виждат в друг бар, където Наташа среща и брата на Райън - Родри. Триото продължава вечерта в друг клуб, а след това похапват и в китайски ресторант, преди да отидат в дома на свой приятел.

Източникът разказал на таблоида още, че Наташа твърди, че първо е преспала с Райън Гигс, но след това в разбрала, че неговата приятелка е бременна. Разбира се, тяхната малка тайна трябва да остане в тайна и съпругата на футболиста не е трябвало да разбере за случилото се. Връзката им обаче продължава и те се срещат тайно, за да правят секс.

През май 2003 година обаче Наташа започва да излиза с брата на Райън - Родри, а два месеца по-късно срещите им спират. Аферата им обаче е възобновена през 2004 година. След около две години тя ражда дете на брата на Райън Гигс - Родри. Синът им се появява на бял свят през август 2006 година, а Стейси ражда второ си дете два месеца по-късно.  През 2010 Гигс трябва да е кум на сватбата на брат си с Наташа, но в последния момент е заменен от друг техен приятел.