Агентът на ветерана на Манчестър Юнайтед Райън Гигс, взе отношение по повод слуховете за секс-скандал около играча на „червените дяволи”.

Според „The Mirror”, Гигс е бил предупреден да бъде толкова внимателен, че дори агентът му Хари Суелс е шокиран от разкритията, след като журналистите са се свързали с него.

„Шокиран съм. Това е невероятно. Не мога да повярвам. Той е толкова отдаден на семейството си. Не знам какво да кажа, при положение, че знам колко са си близки всички в семейството му”, заяви агентът.

Вчера стана ясно, че ветеранът на Юнайтед Райън Гигс бе публично разкрит в британския парламент, че е футболистът, оказал се уличен в извънбрачна връзка. За да потули скандала, той се е сдобил със съдебно предписание, забраняващо на средствата за масова информация да споменават неговото име. Съобщения за това, че известен футболист е уличен в извънбрачна връзка с риалити звездата от шоуто „Биг Брадър” Имоджен Томас, се появиха още миналия месец и тогава стана ясно, че адвокатите на въпросния играч разполагат с документ, който забранява на медиите да огласяват името на прелюбодееца.