Звездата на Ливърпул Марио Балотели продължава да е в лазарета. Мениджърът Брендън Роджърс призна, че по всяка вероятност няма да може да го използва през уикенда в мача срещу Съндърланд. 

Той страда от разтежение, заради което не се появи и на мача с Лудогорец в Шампионската лига преди седмица. Все още не е окончателно ясно кога ще може д асе завърне на терена. 

"Ситуацията с Марио се преценява ден за ден. Той сега работи с лекарския щаб и по всяка вероятност няма да играе през уикенда. Аз вярвам на щаба си и знам, че ще мога скоро да го ползвам."

"Наистина не знам кога ще е точно, но предполагам, че ще е по-скоро, отколкото всички очакват. Съвсем скоро ще мога да го използвам", сподели Брендън Роджърс пред медиите в Англия. 

Той говори и за другите контузени в състава, като там новините са положителни. Става въпрос за Филипе Коутиньо и Хосе Енрике. Те скоро ще бъдат на негово разположение. 

"Филипе имаше лек проблем с коляното си през седмицата, но би трябвало да е на линия за уикенда. Хосе Енрике се завръща със сигурност. Радвам се, че ще мога да го ползва, защото той е играч за големите мачове", сподели Роджърс.