ЦСКА 2 надви Локомотив Сф с 2:1 в мач от 10-ия кръг на Втора лига. "Червените" имаха надмощие през голяма част от мача и поведоха с 2:0, но в края можеха да допуснат дори изравняване.

Първото положение създаде Никола Колев в 15-ата минута, след като от чиста позиция не уцели вратата на Локомотив. В 33-ата минута отново той бе в основата на атаката на "червените", доведа до първия гол в мача. Вкара го Красимир Станоев с удар от 22-23 метра и ЦСКА 2 поведе с 1:0.  При гола локомотивци бяха временно с човек по-малко, тъй като Владислав Мисяк получи сериозна контузия и малко след това бе сменен.

Три минути преди края на полувремето пак Никола Колев имаше възможност да покачи, но вратарят на Локо Сф Любенов спаси с крак.

Втората част започна с опасен удар отблизо по диагонала на Калоян Ангелов от Локомотив, но топката мина на метър встрани от десния стълб.

Последва нова добра изява на Любенов на вратата на Локомотив в 52-ата минута, когато изби в корнер, а след него Търтов разтресе напречната греда на железничарите.

Пак Никола Колев пропусна да вкара втори гол в 54-ата минута, а в 61-ата Любенов отби с плонж удар на Тонислав Йорданов.

Надмощието на ЦСКА 2 обаче доведе до дузпа заради нарушение на Ризов срещу Колев. Томислав Йорданов бе точен от бялата точка в 76-ата минута за 2:0.

В 86-ата минута обаче централният защитник на Локомотив Емил Виячки след продългжително разбъркване намали на 2:1 и от този момент започна да се покачва напрежението. Първо на терена, тъй като в 89-ата минута Ангел Лясков от ЦСКА 2 бе изгонен справедливо, тъй като настъпи нарочно Виячки. В добавените 4 минути Виячки заигра като централен нападател и на два пъти имаше възможност да изравни за Локомотив, но ЦСКА 2 устиска победата с 2:1.

ЦСКА 2 има 20 точки, а Локо Сф 10 в класирането.

След края на двубоя пък се разигра екшън с участието на феновете на ЦСКА. Те подгониха по пистата и към тунела вратаря на Локомотив Александър Любенов, който е юноша на Левски, вероятно вследствие на разменени реплики.

ЦСКА 2 - ЛОКО СФ 2:1

1:0 Красимир Станоев 33, 2:0 Тонислав Йорданов 76-дузпа, 2:1 Емил Виячки 86

СТАДИОН "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" - 150 зрители

ЧЕРВЕН КАРТОН: Ангел Лясков-89 /ЦСКА 2/