Футболистът на Лудогорец Джоди Лукоки си позволи да критикува френския шампион Пари Сен Жермен за представянето му срещу разградчани в Шампионската лига. Двата тима завършиха наравно 2:2 на "Парк де Пренс" през седмицата, което позволи на българския отбор да се класира трети в групата. 

Парижани изравниха едва в продължението на срещата и така поне се спасиха от поражението. И конгоанецът намери кусурите на многомилионните звезди на наставника Унай Емери в интервю за "Екип". 

"Най-големият им проблем е, че те не играят като колектив, на терена не комуникират помежду си. Имат нужда от някого, който да да застане в центъра и да им каже: "Хайде, момчета, да го направим и да победим!". Това е роля на капитана."

"И освен него, той трябва да има поне двама-трима играчи около себе си, които да мотивират целия останал отбор и да дават кураж на момчетата. Като индивидуалности ПСЖ разполага със страхотни играчи, но ако си подават повече и играят като един отбор, ще бъдат много по-силни."

"Може би точно това липсва на отбора, откакто Златан Ибрахимович си тръгна през лятото", сподели вижданията си за проблемите в Пари Сен Жермен напоследък играчът на Лудогорец пред "Екип".